Huur een schitterend vakantiehuis of huurappartement in Oostende via Les maisons de la mer

Een weekendje, midweek of langere vakantie in een huurappartement te Oostende zal ongetwijfeld ook voor u dé ideale manier zijn om eventjes te ontspannen. Ontdek meteen ons aanbod ruime appartementen, vakantiehuizen en villa’s gelegen in Oostende, “Koningin der badsteden”!

Elke maand van het jaar wel iets te beleven

Oostende is een bruisende stad waar altijd wel iets te beleven valt. Dienst toerisme van stad Oostende en het stadsbestuur doen dan ook zeer veel moeite om de inwoners, bezoekers en toeristen steeds een aangename tijd te bezorgen.

Centrale ligging

De appartementen en vakantiehuizen die wij verhuren te Oostende zijn op zeer centrale plaatsen gelegen. In de buurt van het centrum, het strand, de winkelstraten en het casino, daar vindt u ze terug. Ontdek de diverse facetten van elke vakantiewoning of villa en maak meteen uw keuze uit ons aanbod:

Via onze link pagina kunt u diverse interessante bezienswaardigheden, winkels en evenementen terugvinden om uw verblijf op te vrolijken. Bekijk zeker ook ons gastenboek van onze tevreden klanten. Reserveer meteen uw verblijf of neem contact op voor meer info!

Les maisons de la mer

Les maisons de la mer

Les maisons de la mer

Back to Top